biologische bloembollen

Kom je ook naar de informatieavond van de Groene Loper op 12 juli?

De Groene Loper Hof van Twente organiseert een groene informatie avond bij de Stadslandbouw op 12 juli 2018 om 19.30 uur aan de Kerkstraat 123D in Goor. 

Meld je aan door te mailen naar:  info@groeneloperhofvantwente.nl voor deze avond als  jij meer groen in jouw buurt wilt en samenwerken? Of als je een groen idee hebt en  meer wil je meer weten over de Groene Loper Hof van Twente? Of wil je – samen met je buurt – met hulp van de Groene Loper Hof van Twente biologische bloembollen bestellen met een fikse korting voor de Groene Burendag op 22 september a.s.?

Kom naar de informatieavond op 12 juli a.s. van 19.30 uur tot 21.30 uur bij de Stadslandbouw 123 d in Goor. De Groene Loper Hof van Twente wijst je de weg om een groen idee te realiseren!

De Groene Loper Hof van Twente heeft startkapitaal beschikbaar om je een steuntje in de rug te geven.  De Groene  Loper kan je tevens helpen met  het contact leggen met ervaringsdeskundigen en met hulp bij idee-ontwikkeling.

Verzamelplaats: Niet iedereen kent de weg naar de Stadslandbouw in Goor, daarom verzamelen we op 19.15 uur bij de ingang van de supermarkt JUMBO in Goor (200 m lopen) naar de Stadslandbouw.

Toegang en koffie/thee gratis.

http://www.wegdamnieuws.nl/nieuwsoverzicht/zakelijk/item/7550-de-groene-pluim-doorgegeven-aan-familie-keuper-uit-hengevelde