groen dak

Kom jij ook naar de groene daken-tour op 9 november 2019?

Altijd al meer willen weten over een groen dak?

Op 2 en 9 november zijn landelijk de Duurzame Huizen Route-dagen. Hofkracht draagt hier graag haar steentje aan bij. Daarom organiseert Hofkracht i.s.m. de Groene Loper Hof van Twente een Groene Daken Tour. Het doel is om van elkaars ervaringen te leren op het gebied van groene daken.

Op 9 november start de groene dakentour  op de Heeckeren basisschool in Goor. Deze school heeft een sedumdak . Om 9.45 uur start de inloop met koffie en thee. Om 10.00 uur wordt een inspirerende lezing gegeven over groene daken door Mignon Gerritsjans van Duurzaam thuis Twente. Daarna vertellen  Marc Deeterink , hovenier uit Markelo  en Dutch Greenroof uit Holten wat meer over het leggen, het onderhoud  en over de verschillende soorten beplanting op groene daken. Van 11.30 uur tot 14.30 uur is het mogelijk om langs een aantal adressen in de gemeente te gaan om iets van de eigenaar te horen over zijn/haar ervaring met groene daken.

Deelname aan de lezing, die start om 10.00 uur in de Heeckeren basisschool Kloosterlaan 60, 7471 BC Goor is gratis. Wil je meer informatie? Mail naar info@hofkracht.nl