Kom jij ook naar de klimaatmarkt op 31 oktober?

Met elkaar werken aan een klimaatbestendige toekomst!

Waar? Hal van gemeentehuis Hof van Twente, De Höfte 7, 7471DK, Goor
Wanneer? Dinsdag 31 oktober van 9:00 tot 17:00

Kom alles te weten over hoe je je tuin en woning klimaatbestendig kunt maken. Denk hierbij aan het creëren van een groene omgeving die zijn eigen regenwater kan opvangen en zorgt voor verkoeling in hete zomerdagen. Op de markt zijn meerdere adviseurs aanwezig die u alles kunnen vertellen over hoe u dit kunt aanpakken. Denk aan het plaatsen van een regenton, of het aanleggen van groen in uw tuin.

Informatie over zonnepanelen en meer

Krijg door middel van online hulpmiddelen direct inzicht in het rendement bij het plaatsen van zonnepanelen. Zo ziet u direct of dit wat voor u is, en krijgt u bijbehorend advies. Ook kunt u inzicht krijgen of uw woning in de toekomst te maken krijgt met wateroverlast, droogte en hitte. Dit zijn opgaven waar de overheid, veel inwoners en organisaties al erg druk mee bezig zijn, en waar u ook uw steentje aan bij kunt dragen.

Stap in de escaperoom

Buiten op het plein voor het gemeentehuis staat op 31 oktober ook de klimaat escaperoom. Meld u aan om te kijken of u kunt ontsnappen aan klimaatverandering!
Aanmelden kan op: www.groenblauwtwente.nl/escaperoom

Laat u inspireren

Bent u uw versteende omgeving ook beu en ziet u graag een groene leefomgeving die zorgt voor verkoeling en een prachtige uitstraling heeft? Een groene omgeving die de kans op wateroverlast, droogte en hitte verminderd? Kom dan zeker naar onze klimaatmarkt en laat u inspireren!