Knoflook opkweken in het kader van `Hof nog Groener’ via HofPower?

Medio september start in Hof van Twente de ‘Maand van het Groen Doen!’. Tijdens deze maand zijn er verschillende leuke én inspirerende groene activiteiten te ondernemen met kinderen . Denk aan: films, groene exposities, fietsroutes, workshops en zelfs een groene dichtwedstrijd. Iedereen uit Hof van Twente kan meedoen.

In september 2023 ligt het speerpunt van HofPower  op `Groen Doen’.

12 leerkrachten hebben hun groep leerlingen inmiddels opgegeven voor de Film `Onder het maaiveld Junior  op 27 en 29 september a.s. in de Reggehof.

De inschrijving via HofPower voor de scholen sluit op 14 september a.s. HofPower heeft een lespakket ontwikkeld en wil daarmee ook de ouders informeren! Informatie voor ouders bij de film onder het maaiveld Junior via HofPower.

HofPower wil  laten ervaren hoe gezond, gezellig, gewoon en gemakkelijk `Groen Doen, kan zijn in het kader van duurzaamheid.

HofPower is het educatief programma voor duurzaamheid en techniek van de gemeente Hof van Twente. HofPower verzorgt in 2023 op alle basisscholen en VO workshops en (gast) lessen volgens een keuzemenu. Lees meer via Aanbod Hofpower (3)voor het basis- en voortgezet onderwijs.